hero-5-it-img hero-mobile-5-it-img

Mobiel Wedden Bij Unibet

Bij Unibet mobiel wedden kan tegenwoordig op diverse manieren. Zo kunnen spelers rechtstreeks inzetten op de website of de app downloaden.

Wat maakt Unibet sportweddenschappen bijzonder?

Op sport wedden bij Unibet mobiel is om diverse redenen bijzonder. Er is bijvoorbeeld een speciale app voor sportweddenschappen. Daarnaast kun je kiezen uit tientallen verschillende sporten, en vele grote competities, toernooien en evenementen. De omvang van het aanbod en de unieke spelervaring zijn dan ook waarmee Unibet zich weet te onderscheiden van de concurrentie.

Gebruik de Unibet app voor sportweddenschappen

Wedden op sporten kan bij Unibet altijd direct via de browser. Op de website zelf is alles helemaal geoptimaliseerd voor mobiele bezoekers, en dus krijgen deze dezelfde gebruikerservaring als iedere andere gokker. Met de Unibet app hebt je echter nog een interessante optie. Deze applicatie is speciaal ontwikkeld voor mobiele gokkers die graag sportweddenschappen afsluiten en altijd en overal snel toegang willen hebben.

image-46-no-img

Populaire sporten om in te zetten

In de Unibet sport wedden sectie kunnen spelers uit diverse opties kiezen. Er zijn een aantal sporten die in het bijzonder populair zijn onder de meeste gokkers. Hieronder volgt een overzicht van deze sporten.

image-15-nl-img

Wedden op voetbal

Bij Unibet voetbal wedden kan op allerlei manieren. Natuurlijk is deze sport sowieso al erg populair, en dat is bij deze bookmaker hetzelfde. Zo kun je inzetten op alle grote toernooien en competities, en op grote evenementen zoals het zoals de Jupiler Pro League, de Eredivisie en de Premier League.

image-14-nl-img

Tennis weddenschappen

In het recente verleden was België enorm succesvol in het tennis, en de sport heeft daarom nog altijd veel trouwe volgers. Bij Unibet kunnen deze inzetten op alle Grand Slams en vele andere grote toernooien die op de mondiale kalender staan.

image-13-nl-img

Inzetten op wielrennen

Natuurlijk worden een aantal van de mooiste wielerwedstrijden, zoals de Ronde van Vlaanderen en Luik-Bastenaken-Luik, in België verreden. Dat maakt, samen met uitstekende wielrenners als Wout van Aert en Remco Evenepoel, de sport ontzettend geliefd in België, en bij Belgische gokkers op Unibet.

image-12-nl-img

Gokken op basketbal

Ook basketbal wordt massaal gevolgd in België. Bij Unibet is het mogelijk om in te zetten op grote competities zoals de NBA, maar kun je uiteraard ook gokken op de lokale EuroMillions Basketball League.

image-11-nl-img

Cricket wedden

Misschien dat cricket niet bij iedereen een bekende sport is, maar in veel landen is het enorm populair. Daarom biedt Unibet een groot aanbod aan cricket weddenschappen voor alle Belgische fans van deze sport.

image-10-nl-img

Overige sporten

Onder het Belgische publiek wat graag Unibet sportweddenschappen afsluit, zijn er nog een aantal sporten erg geliefd. Goede voorbeelden hiervan zijn MMA, Formule 1, maar ook esports zijn enorm in opkomst.

image-47-it-img

Offer voor mobiele sportweddenschappen

Bij Unibet wedden op sport met mobiel is nu nog leuker met diverse aantrekkelijk offer om gebruik van te maken.

Live weddenschappen bij Unibet op mobiel

Met Unibet live wedden kun je als speler alle kanten op. Het is vooral ontzettend interactief. Terwijl een wedstrijd bezig is kun je deze live volgen. De quoteringen zullen constant veranderen aan de hand van de gebeurtenissen, en daar kun je als gokker dus op inspelen. Dit zorgt ervoor dat Unibet live sport een van de meest populaire onderdelen van alle sportweddenschappen is geworden in de laatste jaren.

De beste tips voor mobiele weddenschappen

Om succes te kunnen hebben met Unibet sport en de weddenschappen die je gaat afsluiten, zijn de nodige tips natuurlijk altijd welkom. Daarom hebben we hieronder een aantal voor je opgesomd.

Kies sporten die je kent

Het is niet verstandig om te kiezen voor sporten waar je niet of nauwelijks verstand hebt en die je niet echt volgt. Blijft juist bij alles waar je veel vanaf weet en gebruik deze kennis om er je voordeel mee te doen tijdens het inzetten.

Profiteer van zoveel mogelijk aanbiedingen

Wanneer Unibet sport gokken je voorkeur heeft kun je kiezen voor een aantal aanbiedingen die speciaal hiervoor zijn ontwikkeld. Daarmee krijg je extra geld om in te zetten op sportweddenschappen. Profiteer zoveel mogelijk van deze promoties om meer kans op winst te maken.

Ga voor een goede strategie

Kiezen voor een goede strategie kan altijd helpen. Hoewel het nooit een garantie op winst is, zal het keuzes een stuk makkelijker te maken. Daarmee voorkom je ook dat je teveel vanuit emotie gaat inzetten, want dan gaat het vaak juist snel fout.

Veelgestelde vragen

 • Kun je bij Unibet mobiel wedden op sporten?

  Het is absoluut mogelijk om bij Unibet te wedden op sporten op je mobiel. Dit kan zelfs op verschillende manieren. Zo is het mogelijk om direct op de website te spelen, die volledig is geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers, maar spelers kunnen ook de Unibet app downloaden als zij dit makkelijker vinden.

 • Welke sporten zijn het meest populair onder gokkers?

  Logischerwijs zijn veel sporten die sowieso al populair zijn in België ook het meest geliefd bij Belgische gokkers. Zo zien we dat er veel wordt ingezet op de favoriete sporten van het volk. Goede voorbeelden hiervan zijn voetbal, tennis, wielrennen en basketbal, al zijn er natuurlijk nog veel meer.

 • Zijn er speciale aanbiedingen voor mobiele spelers?

  Er is bij Unibet een speciale aanbiedingen voor iedereen die op een mobiel apparaat speelt. Bij een eerste weddenschap zul je dit volledige bedrag terugkrijgen in het geval dat je verliest. Zo kun je de eerste keer dus volledig zonder risico inzetten wanneer je gaat gokken op een mobiel.

 • Moet ik altijd de app downloaden?

  Nee, het is niet noodzakelijk om de app te downloaden wanneer je gaat inzetten bij deze bookmaker. De website zelf en alle spellen en weddenschappen die daar op staan zijn volledig geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers. Daardoor werkt alles in beide gevallen meer dan prima, en kun je kiezen voor wat je persoonlijke voorkeur heeft.

 • Kunnen er ook live weddenschappen worden afgesloten?

  Bij Unibet is het zeker mogelijk om live weddenschappen af te sluiten. Wanneer je graag een nog intensere beleving wilt bij het inzetten op sporten, is dit daar de ideale manier voor. Tijdens een wedstrijd veranderen de quoteringen constant aan de hand van de gebeurtenissen, waardoor je hier ook jouw inzet op aan kunt passen.