image-23-nl-img image-22-nl-img

Unibet sports app voor sportweddenschappen

Met de Unibet app voor sportweddenschappen kunnen spelers gebruik maken van het volledige aanbod van deze bookmaker. Download daarom nu de app en zet in op alle grote sportevenementen en competities.

Waar op letten bij een sportweddenschappen app?

De Unibet sports app is van alle gemakken voorzien voor de echte liefhebbers van sportweddenschappen. Maar waar moet je nu allemaal op gaan letten wanneer je in wilt zetten op sporten via de app? Hieronder hebben we een overzicht voor je gemaakt van de belangrijkste dingen.

image-27-nl-img

Grote selectie sporten om op te kunnen wedden

De meeste spelers zullen niet altijd maar op hetzelfde in willen zetten. Daarom is een uitgebreid spelaanbod ontzettend belangrijk, ook qua sportsbook. Gelukkig heeft Unibet tientallen sporten om uit te kiezen en kun je inzetten op alle grote evenementen die op de sportkalender te vinden zijn.

image-26-nl-img

Mogelijkheid om live weddenschappen af te sluiten

Met live wedden op Unibet mobiel wordt inzetten op sporten nog spannender. Tijdens een wedstrijd heb je de mogelijkheid om steeds opnieuw in te zetten. Ondertussen veranderen de quoteringen de hele tijd, aan de hand van de gebeurtenissen die in een wedstrijd plaatsvinden.

image-25-nl-img

Promoties en offer voor wedden op sporten

Iedereen die wil inzetten op sport zal dit extra graan doen met een sport aanbieding. Op dit vlak zit je met de mobiele app van Unibet wel goed. Zo krijgen spelers direct een mooie offer wanneer ze voor het eerst inzetten. Unibet heeft de beste sport promoties, waaronder profit boosts en odd boosts om als speler één stap verder te zijn dan de competitie.

image-24-nl-img

De gebruiksvriendelijkheid en het ontwerp van de app

De reden dat mobiele spelers Unibet apps downloaden is dat zo nog makkelijker wordt om vanaf een smartphone of tablet te spelen. Er kan gebruik worden gemaakt van het volledige aanbod en alle functies die je normaal gesproken op de website ook terug zult kunnen vinden.

image-17-nl-img

Beveiliging en privacy voor mobiele Unibet spelers

Net als op de website van Unibet is de app goed beveiligd. Ook voor de privacy van alle spelers is veel aandacht. Zo worden persoonsgegeven die nodig zijn om een account aan te maken nooit zomaar doorgegeven aan derden. Transacties worden ook in een volledig beveiligde omgeving verwerkt.

Starten met de Unibet sports app

De Unibet sport app kan eenvoudig worden gedownload met behulp van een apk extensie. Daarna staat deze direct op de smartphone of tablet. Dit is zowel voor Android als iOS gebruikers mogelijk. Wanneer je reeds een actieve account hebt als speler, kun je direct inloggen en verder gaan waar je gebleven bent. Verder beschikt de Unibet sports app over alle weddenschappen en mogelijkheden die er op de website ook worden geboden aan spelers. Er is daarom niet of nauwelijks verschil te merken qua spelervaring.

Beschikbare sporten Unibet sports app

Er zijn tientallen sporten om uit te kiezen bij Unibet. Logischerwijs zijn de sporten die normaal gesproken ook het meest populair zijn in België, ook geliefd om op in te zetten, al zijn er enkele uitzonderingen. Om een idee te geven van de meest populaire sporten die er op Unibet.be te vinden zijn, hebben we hieronder een klein overzicht voor je samengesteld van een aantal van deze mogelijkheden:

image-15-nl-img
Voetbal
image-14-nl-img
Tennis
image-13-nl-img
Wielrennen
image-10-nl-img
MMA
image-12-nl-img
Basketbal
helmet-5-nl-img
Motorsport
formula-1-img
Formule 1
image-39-no-img
Paardenrennen
image-37-no-img
Esports
golf-5-nl-img
Golf
baseball-5-nl-img
Honkbal

Aanbiedingen speciaal voor Unibet sportweddenschappen

Speciaal voor de spelers die graag sportweddenschappen afsluiten zijn er, ook op de Unibet sports app, diverse promoties waar gebruik van gemaakt kan worden. Een goed voorbeeld hiervan is een gratis inzet. Wanneer je deze weddenschap verliest, krijg je automatisch weer teruggestort op je account. Daarnaast wordt het bedrag van een eerste storting verdubbeld tot een bepaald maximumlimiet.

image-28-nl-img
image-47-it-img

Unibet sports app aanbiedingen claimen

Maak via de Unibet sports app gebruik van de meeste aantrekkelijke aanbiedingen voor het spelen van sportweddenschappen.

Verschillen tussen Unibet sports app en website

Het gebruik van de Unibet sports app heeft diverse voordelen ten opzichte van het gebruik van de gewone website. Hoewel de functies en het aanbod vrijwel hetzelfde zijn, is de app ontwikkeld speciaal voor mobiele gebruikers. Dat heeft daarom als grootste voordeel dat het nog gebruiksvriendelijker is, en dat je binnen enkele klikken kunt inloggen met een bestaande account. Vanwege deze redenen is het als mobiele speler zeker aan te raden om gebruik te maken van de app.